Terugbetalingsbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 10 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 10 dagen de tijd heeft om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@liamandlilly.nl. 

Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je een retourlabel en instructies over hoe en waar je het pakket naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U kunt voor elke retourvraag altijd contact met ons opnemen via info@liamandlilly.nl.

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat wij het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), aangepaste producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals schoonheidsproducten). Wij accepteren ook geen retourzendingen van gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact op als u vragen of zorgen hebt over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor uitverkoopartikelen of cadeaubonnen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is het artikel dat je hebt te retourneren, en zodra de retour is geaccepteerd, doe je een aparte aankoop voor het nieuwe artikel.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Niettegenstaande het bovenstaande heb je, als het artikel naar de Europese Unie wordt verzonden, het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of terug te sturen, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Zoals hierboven vermeld, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen
We laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, krijg je binnen 10 werkdagen automatisch je geld terug via je oorspronkelijke betaalwijze. Denk eraan dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.
Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via layla__1989@hotmail.com.

×